About us!

What about us? Het gaat om het gevoel, de ‘setting’, de inspiratie. Shoe fashion, gepresenteerd in een boutique shop. We brengen inspiratie, helpen je op weg, we verrassen en prikkelen. We brengen dé fashion brands van dit moment voor hem, haar en de kids! Maar, er is meer.... Service die je verwacht, een persoonlijke benadering, toegankelijk en open.  

Shoemixx.nl - Shoppen in stijl

Het gaat om schoenen. Voor mannen, voor kinderen maar vooral voor vrouwen. Je weet wat je wilt: fashionable, trendy en stijlvol gekleed gaan, maar waar haal je de tijd vandaan om precies dié schoenen te vinden bij de juiste outfit en ook nog eens van hét merk van dit seizoen?  

Al bijna 10 jaar een gevestigde naam

In februari 2008 verkochten wij onze eerste schoenen via het web. En dat doen we nog steeds met heel veel kennis en plezier. Sinds medio april 2012 is Shoemixx.nl overgenomen door Nelson Schoenen B.V. en maakt hiermee onderdeel uit van een onderneming, die naast de exploitatie van Shoemixx.nl , meer dan 100 winkels heeft; waaronder 90 Nelson familiewinkels. De andere pijlers van het schoenenbedrijf zijn de brandstores van Ecco schoenen (,eer dan 35 winkels) en de modische formule Hobb's Fashion Shoes (3 winkels). Daarnaast biedt Nelson haar brede collectie ook aan via www.nelson.nl en via hét online warenhuis Wehkamp.nl. Nelson Schoenen, staat als bedrijf in de Top-3 van de Nederlandse retailers op het gebied van schoenen.

Shop ze! En heb je vragen of kunnen we je helpen? Van maandag tot en met vrijdag is Shoemixx.nl (van 08:30 - 22:00 uur) en op zaterdag van 08:30 tot 16:00 telefonisch bereikbaar op nummer +31 (0)88 0088 290.

CONTACT

Heb je vragen over het bestelproces of een bepaald artikel? Wij helpen je graag verder!

Telefoon: +31 (0)88 0088 290

Op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 22.00 uur, zaterdag van 08.30 - 16.00

E-mail: info@shoemixx.nl

Binnen 1 werkdag ontvang je van ons een reactie