Filter:
Sorteren:

Converse was de eerste maker van de officiŽle basketbalschoen. Voor tientallen jaren liepen alle basketballers alleen maar op Converse schoenen en deze werden jaar na jaar ook alleen maar mooier. Niet zo gek dus dat Converse schoenen en vooral de All Stars schoenen, nu overal in het straatbeeld terug te zien zijn. Bekijk het Shoemixx assortiment Converse schoenen op je gemak en bestel jouw favoriete paar. Bekijk direct onze Conversie schoenen collecties Converse damesschoenen, Converse herenschoenen, Converse jongensschoenen en Converse meisjesschoenen

Converse All Stars schoenen

All Stars schoenen zijn de bekendste soort Converse schoenen. De basis van het succes van Converse kan wel worden gesteld en zodra je kijkt naar deze schoen weet je meteen waarom. Het ziet er heel makkelijk en simpel uit, maar in mode wordt wel vaker gezegd; "Less is more.Ē ĎMinder is meerí en dat is bij de All Stars schoenen zeker van toepassing. Maar genoeg gepraat, tijd om jouw de prachtige Converse schoenen bij Shoemixx te laten zien. Welke kleuren we allemaal hebben? Heel veel, je kunt ze allemaal terugzien aan de bovenkant van deze pagina, waar je direct ook alle andere categorieŽn ziet.

Converse schoenen online

Jouw favoriete Converse schoenen bestel je natuurlijk bij Shoemixx. Waarom? Dat zullen we je even in een notendop vertellen. Bij Shoemixx heb je de zekerheid dat je altijd kan betalen op een manier die voor jou het meest vertrouwd voelt. We werken samen met meerdere betaalinstanties, uiteraard allen betrouwbaar en gecertificeerd, zodat jij jouw bestelling kan afronden op een voor jou comfortabele manier. Daarnaast bezorgen we bijna altijd al binnen één werkdag en krijg je altijd nog voldoende gelegenheid om je bestelling thuis nog te bekijken, te passen en indien nodig, te ruilen of te retourneren. Kortom, jouw favoriete Converse schoenen bestel je bij Shoemixx.