Filter:
Sorteren:

Orange Babies schoenen

Orange Babies is een stichting wat in Afrika hulp biedt aan zwangere vrouwen met aids en HIV en hun babyís. Orange Babies is opgericht door Baba Sylla samen met twee vrienden die ook werkzaam zijn in de modewereld. Hierdoor hebben zij de middelen en mogelijkheden om niet alleen geld in te zamelen, maar ook door het verkopen van kleding inkomsten te werven, wat weer besteed kan worden aan hulp. Met Orange Babies schoenen help je dus niet alleen jezelf aan een prachtig paar schoenen, maar ook een moeder en haar kind. Aarzel dus niet, sla twee vliegen in één klap en bestel een prachtig paar Orange Babies schoenen bij Shoemixx.

Orange Babies schoenen

Een ander helpen is goede daad. Zeker zij die bijna niet geholpen kunnen worden toch de helpende hand uitsteken is een zeer nobele daad. Om die reden zijn we bij Shoemixx ontzettend trots op het feit dat we Orange Babies schoenen in ons assortiment hebben. Zo bieden we jou de meest prachtige schoenen aan en weten we zeker dat er in Afrika wordt gestreden tegen aids en HIV. Help ook deze arme vrouwen en hun kinderen en verzeker jezelf ook nog eens van een prachtig paar schoenen. Bij Shoemixx hebben we vele modellen schoenen van Orange Babies, waaronder:


Orange Babies schoenen online

Natuurlijk wil je bij online bestellingen zeker weten dat het allemaal goed komt. Heel goed is het dus dat je nu bij Shoemixx bent, want bij ons hoef jij je nergens druk over te maken. Wij zijn gecertificeerd en werken ook alleen maar samen met gecertificeerde partners. Betalen kun je bijvoorbeeld op meerdere manieren doen, maar wel via beveiligde en erkende betaalinstanties. Net als het bezorgen van jouw bestelling. Online bestellen bij Shoemixx is dus niet alleen makkelijk, snel en veilig, maar ook volkomen stressvrij. Geen enkele reden om nu niet jouw favoriete paar Orange Babies schoenen te bestellen bij Shoemixx.