Fred de la Bretoniere Clare Beau
Fred de la Bretoniere Clare Beau

Espadrilles

Fred de la Bretoniere Clare Beau Espadrilles - goud

129,99
v.a. 129,99
Kies je maat
36 laatste!
37
38
39
40
41
42
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Fred de la Bretoniere Clare Beau
Artikelnummer 26448910-91

Fred de la Bretoniere Clare Beau espadrille

De klassieke peep-toe espadrille is de ultieme zomersandaal. Bruiloft op het strand? Geen zorgen, met de sleehak kom je overal terecht.

Volledig uitgevoerd in soepel leer dat zich makkelijk om de voet vormt voor de perfecte pasvorm. Daarnaast is het leer duurzaam geproduceerd en gecertificeerd door de Leather Working Group, die toezicht houdt op verantwoorde looiprocessen.

Gevoerd met leer wat een goede vocht- en warmteregulatie heeft wat de espadrille langer mooi houdt en een goed voetklimaat biedt.

Het leren voetbed biedt over de hele lengte van de voet een superzacht kussen voor goede demping en een aangenaam draagcomfort.

Afgewerkt met een sleehak met touwdetail voor de ultieme zomerlook en is voorzien van een gripvaste loopzool is van rubber.

Artikel
26448910-91
Merk
Categorie
Espadrilles
kleur
Goud
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Leer
materiaal buitenkant
Leer
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
hakhoogte (in cm)
7
sluiting
Gesp
duurzaamheid
Duurzamer productieproces
Het merk is in 1970 opgericht door Fred de la Bretoniere. Hij heeft ook het merk Shabbies Amsterdam opgericht. De schoenen die hij ontwerpt hebben een casual, elegante uitstraling en zijn bedoeld om elke vrouw zich zelfverzekerd en mooi te laten voelen. Ze maken gebruik van goede kwaliteit materialen mooie designs, dit zie je dan ook terug in elke schoen. Doordat ze gebruik maken van traditionele vakmanschap is elke ontwerp een uniek product. Er wordt gebruik gemaakt van de mooiste, en beste leersoorten om zo de puurheid in het product zoveel mogelijk te kunnen behouden.
Fred de la Bretoniere

Laden..