Steve Madden Possession-E
Steve Madden Possession-E

Lage sneakers

Steve Madden Possession-E Lage sneakers - multi

119,99
v.a. 119,99
Kies je maat
36
37
38
39
40
41
42
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Steve Madden Possession-E
Artikelnummer 1211101950-26

Steve Madden Possession-E dames sneaker

De duurzamere variant van de musthave van dit seizoen: de Possession-E sneaker van Steve Madden. Maak een statement van je outfit met deze chunky sneaker.

Uitgevoerd in een combinatie van gerecycled polyester en mesh-textiel. Het luchtige mesh-textiel zorgt ervoor dat de warmte makkelijk kan ontsnappen.

Het gebruik van gerecycled polyester verminderd het verbruik van petroleum als grondstof en helpt bij het reduceren van afval wat in de natuur terecht komt.

Gevoerd met textiel en voorzien van een gewatteerde enkelkraag voor meer comfort rond de hiel.

Bevat een foam-voetbed voor goede demping. Het uitneembare voetbed maakt deze sneaker ook geschikt voor het gebruik van eigen steunzolen.

Afgewerkt met een chunkyzool dat helemaal bij het hedendaagse modebeeld past. De rubberen zool biedt optimale grip en stabiliteit.

Artikel
1211101950-26
Merk
Categorie
Lage sneakers
kleur
Multi
pasvorm
Klein
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Kunstleder en textiel
materiaal binnenzool
Textiel
materiaal buitenzool
Rubber
hakhoogte (in cm)
5,5
sluiting
Veter
duurzaamheid
Gemaakt met gerecycled materiaal
Steve Madden is een merk dat ontstaan is in Queens, New York. Het merk staat bekend om zijn trendy, stijlvolle en innovatieve schoenen. Steve Madden biedt verschillende soorten modellen aan, van hakken en laarzen tot sneakers en sandalen. Het merk is geliefd bij veel celebrities en wordt vaak gedragen op rode loper-evenementen. Steve Madden volgt de laatste trends en weet deze te vertalen naar draagbare en fashionable schoenen voor vrouwen en mannen. Of je nu op zoek bent naar een paar killer heels voor een avondje uit, of comfortabele sneakers voor een casual dagje, Steve Madden heeft voor ieder wat wils.
Steve Madden

Laden..