Ted Baker Ayasini
Ted Baker Ayasini

Schoudertas

Omschrijving Ted Baker Ayasini
Artikelnummer 71343810-10

Ted Baker Ayasini dames schoudertas

Stijlvolle tas die je makkelijk bij elke outfit draagt. De tas heeft gouden details waar de tas een chique uitstraling van krijgt. Daarom is deze tas perfect voor naar een bruiloft.

Uitgevoerd in leer dat op verantwoorde manier geproduceerd wordt en hierdoor erkend is door de Leather Working Group.

De tas sluit door middel van een rits sluiting en in de binnenkant van de tas zit nog een klein vakje, deze sluit ook door middel van een rits.

Bij de tas zit een afneembaar hengsel en deze kan je ook nog verstellen.

Afmetingen: 20 cm x 14 cm x 5 cm

Artikel
71343810-10
Merk
Categorie
Schoudertas
kleur
Zwart
voering
Leer
materiaal buitenkant
Leer
duurzaamheid
Duurzamer productieproces
Ted Baker is een Brits modebedrijf dat werd opgericht in 1988 in Glasgow, Schotland. De inspiratie voor de merknaam kwam van oprichter Ray Kelvin, die Ted Baker bedacht als een alter ego voor de ideale man, die sportief, ambitieus en natuurlijk stijlvol is. Ted Baker onderscheidt zich van andere moderetailers met een uitgesproken merkidentiteit. Dit wordt gekenmerkt door ‘Ted’ zelf, die een personificatie is van het eigenzinnige en uitgesproken Britse imago van het merk. Van origine was Ted Baker een merk voor mannen, vooral gericht op kleding. In de laatste paar jaren focussen ze zich echter ook op dames, en met name accessoires. De tassencollectie van Ted Baker voor dames is misschien wel een van hun meest kenmerkende product klasse. In onze collectie vind je veel van de meest populaire modellen, zoals de iconische Ted Baker tote bag. Maar daar houdt het niet op, ook trendy en chique schoudertassen of portemonnees kun je van dit merk terugvinden in onze collectie.
Ted Baker

Laden..