Betalen

Shoemixx.nl biedt je meerdere mogelijkheden om online jouw favoriete schoenen te bestellen en te betalen.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
 Je hebt de keuze uit de volgende betalingsmogelijkheden:
iDEAL
AfterPay (achteraf betalen middels een digitale factuur)
Creditcard
PayPal
Fashioncheque

De online betalingen lopen via het beveiligde platform van betalingsprovider Ogone. Bij het invoeren van de persoonlijke gegevens gedurende het bestelproces is de verbinding versleuteld middels een https verbinding.

Hoe werkt betalen met IDEAL of creditcard?
Als je internetbankiert bij de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kun je via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van de bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van de bestelling, kies je voor de betaalmethode iDeal of creditcard. Er opent zich een scherm waarbij je kunt kiezen voor de bank waarbij je online bankiert. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde dag nog verwerkt.

Voor meer informatie klik je op onderstaande link naar de website van iDEAL.

Achteraf betalen middels AfterPay
AfterPay maakt het achteraf betalen bij Shoemixx.nl mogelijk. Dit betekent dat je tijdens het bestelproces kunt kiezen om te betalen via AfterPay. Je ontvangt dan na ontvangst van de bestelde producten een digitale factuur van AfterPay om de gekochte producten te betalen. Je kunt wanneer je voor de eerste keer betaalt via AfterPay bestellen tot een bedrag tot €300,-. Bent je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 450,-.
Ter goedkeuring van het verzoek om te betalen met een digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt het verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Bij vragen kun je altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Indien je met AfterPay betaalt, brengen wij per bestelling €2,95 kosten extra in rekening.

Paypal
Paypal is een veilige en zeer eenvoudige manier om te betalen op internet. Paypal beschermt de koper, en de gekochte goederen. Met Paypal betaal je via je bank, creditcard of je tegoed op je Paypal-rekening. Aan een Paypal account is een bank- of girorekening van eigen keuze gekoppeld. Je kunt vanuit je eigen bank of giro geld bijstorten op je Paypal rekening.
Selecteer Paypal op de betaalpagina en vul de benodigde gegevens in.
De transactie is voldaan nadat er een bevestiging is gekomen vanuit onze betaalprovider Ogone en/of via Paypal.

Fashioncheque
Indien je in het bezit bent van een geldige Fashioncheque dan kun je deze verzilveren op Shoemixx.nl.
Na het plaatsen van de online bestelling, kies je voor de betaalmethode Fashioncheque waarna je het Fashioncheque kaartnummer kunt invoeren.
Mocht je saldo op je Fashioncheque onvoldoende zijn om de transactie te voltooien dan kun je de bijbetaling doen via een alternatieve betaalmethode zoals IDEAL of Creditcard.
Terugbetalingen kunnen enkel via de bank plaatsvinden, indien een artikel retour wordt gezonden zullen wij altijd om je bankrekening vragen zodat wij de terugbetaling kunnen laten plaatsvinden.