Ruilen & retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, of het laatste deel ervan, kun je ons ervan op de hoogte brengen (een deel van) de bestelde artikelen te willen retourneren.
Daarna heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Ruilen per post is mogelijk door het artikel te retourneren en een nieuwe bestelling in de webshop te plaatsen.

Voor beide manieren geldt dat de te retourneren schoenen ongebruikt en onbeschadigd dienen te zijn, de schoenen mogen wel gepast worden. Doe dit het liefst binnenshuis, zodat de schoenen niet zo snel vies kunnen worden. De verpakking dient in een zo oorspronkelijk mogelijke staat te zijn. Tevens moet je in het bezit zijn van het aankoopbewijs, dan wel een kopiebon of duidelijk bankafschrift en een ingevuld retourformulier. Bij de retourzending ligt het risico van eventueel tijdens het transport ontstane schade of het verdwijnen van de retourzending bij de klant. Aangeraden wordt daarom het verzendbewijs altijd goed te bewaren om te kunnen bewijzen dat schoenen zijn geretourneerd in geval een retourzending mocht verdwijnen.

Indien het geretourneerde artikel beschadigd is, houden wij ons het recht voor kosten in rekening voor de waardevermindering.

Retourneren

Om een artikel te retourneren, kun je het beste het retourformulier dat bij de bestelling zit gebruiken.

  • Vul het retourformulier zo volledig mogelijk in.
  • Gebruik het bijgeleverde verzendetiket om de te versturen verpakking te frankeren
  • Let op, zelf frankeren is NIET nodig. Retourzendingen vanuit BelgiŽ zijn voor eigen kosten.

Shoemixx
Antwoordnummer 590
2130 WB Hoofddorp

Je mag ook gebruik maken van het modelformulier herroeping, dat je kunt downloaden door erop te klikken.

Ruilen
Ruilen per post is alleen mogelijk door het artikel te retourneren en een nieuwe bestelling in de webshop te plaatsen.
Gebruik hiervoor de bijgevoegde verzendsticker, verzenden is dan gratis. Retourneer je op andere wijze, dan zijn de kosten voor eigen rekening.

Retourbevestiging
Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en verwerkt sturen wij ter bevestiging een email met daarin een overzicht van de artikelen die wij hebben verwerkt. Aan deze retourbevestiging kunnen geen rechten worden ontleend.

Betaalde verzendkosten
Vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van de retourzending betalen wij het gehele aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending, zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug. Wij mogen wachten met terugbetaling totdat wij de retourzending hebben ontvangen, of u aan kunt tonen dat het verzonden is.

Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd zullen de (indien betaald) verzendkosten worden terugbetaald.
Indien een deel van de bestelling wordt geretourneerd zullen de (indien betaald) verzendkosten niet worden terugbetaald.