Ara Dallas
Ara Dallas

Mocassins & loafers

Ara Dallas Mocassins & loafers - zwart

119,99
v.a. 107,99
Kies je maat
36,5
37
37,5
38
38,5 laatste!
39
40
41
41,5
42
43
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Ara Dallas
Artikelnummer 1220061910-10

Ara Dallas dames loafer

Stijlvolle en comfortabele loafer die perfect is voor dames die op zoek zijn naar een combinatie van elegantie en gemak. Deze loafer voegt een vleugje klasse toe aan elke outfit.

Het bovenwerk van de loafer is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een verfijnde uitstraling.

De loafer is ontworpen met comfort in gedachten. De binnenzijde is gevoerd met zacht en ademend materiaal, wat zorgt voor een comfortabel gevoel en vochtabsorptie

Het voetbed is goed gevoerd en biedt demping en ondersteuning tijdens het lopen, waardoor vermoeidheid van de voeten wordt verminderd. Tevens is het voetbed uitneembaar.

De zool van de loafer is van rubber en biedt goede grip op verschillende ondergronden. Dit maakt de schoen geschikt voor dagelijks gebruik, of je nu op het werk bent, een evenement bijwoont of gewoon een ontspannen dag hebt.

De Ara Dallas dames loafer heeft een slip-on design, waardoor hij gemakkelijk aan en uit te trekken is. Dit zorgt voor gebruiksgemak en maakt de schoen ideaal voor dagelijks gebruik.

Artikel
1220061910-10
Merk
Ara
Categorie
Mocassins & loafers
kleur
Zwart
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Leer
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
Al zes decennia lang staat Ara voor veelzijdige schoenmode van topkwaliteit, waarbij mooi design wordt gecombineerd met perfecte pasvorm. Ara heeft productie- en verkoopvestigingen over de hele wereld. Samen met Ara's trendscouts in de internationale metropolen van de wereld zorgen zij ervoor dat iedere collectie de wensen en ideeën van de klant weerspiegelt. Ara biedt binnen haar collectie verschillende modellen met een breedtemaat aan. Veel Ara schoenen hebben daarbij een uitneembare zool. Zo is er voor elke voet een passende, elegante schoen!
Ara

Laden..