Skechers Shoe Care Kit
Skechers Shoe Care Kit

Verzorgingsproducten

Skechers Shoe Care Kit Verzorgingsproducten

16,99
v.a. 16,99
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Skechers Shoe Care Kit
Artikelnummer 91104600-00

Skechers Shoe Care Kit

Houd je schoenen op hun best met deze Skechers Shoe Care Kit.

Deze essentiële set bevat: een Skechers Odor Eliminator, een Skechers Water Proofer en een Skechers Athletic Cleanser in reisformaat.

De Athletic Cleanser is geschikt voor de reiniging van textiel suède en leer. Met een doek, spons of borstel aanbrengen en het materiaal goed schoonmaken. Verwijder het overtollige product met een droge doek en laat de schoenen goed drogen. De schoenen niet in direct zonlicht laten drogen. De product wordt geleverd in een flacon van 44 ml.

De Water Proofer is een water- en vuilafstotende spray om je schoenen goed te beschermen. De spray is geschikt voor textiel en leer. Spray de Water Proofer van een afstand van 20 cm gelijkmatig over de schoen. Het product zit in een flacon van 59 ml.

De Odor Eliminator verwijdert nare geurtjes en frist je schoenen op. Het product zit in een flacon van 59 ml.

Artikel
91104600-00
Merk
Categorie
Verzorgingsproducten
Al bijna 30 jaar ontwikkelt Skechers producten die bekend staan om hun comfort, innovatie, stijl en kwaliteit. Deze kenmerken vormen de basis van het meest veelzijdige assortiment binnen de markt. Skechers schoenen voldoen aan de wensen van de klant op gebied van footwear voor heren, dames en kinderen wereldwijd. Skechers biedt voor ieder wat wils; van casual lifestyle collecties en een kindercollectie met lampjes tot high performance sportproducten. Deze collecties samen vertegenwoordigen alles waar Skechers voor staat. .
Skechers

Laden..