Ara Graz
Ara Graz

Pumps

Ara Graz Pumps - blauw

109,99
v.a. 109,99
Kies je maat
36,5 laatste!
37
37,5
38
38,5
39
40 uitverkocht
Ontvang melding
41
41,5 laatste!
42 laatste!
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Ara Graz
Artikelnummer 23443510-50

Ara Graz High Soft dames pump

Stap in de wereld van de comfortabele pumps met dit pareltje van Ara! Wij weten zeker dat jij ze niet meer uit wilt trekken.

Uitgevoerd in hoogwaardig gladleer wat zich door de soepele eigenschap snel en pijnloos om de voet vormt voor de ideale pasvorm.

Gevoerd met zachtleer dat met het ademend vermogen zorgt voor een goed voetklimaat en de voeten op aangename temperatuur houdt.

Voorzien van Ara's HighSoft-voetbed voor optimale demping en een lichte ondersteuning onder de voetboog. Hiermee loop je de hele dag comfortabel rond.

Afgewerkt met een gripvaste loopzool en elegante hak van 3,5 cm.

Artikel
23443510-50
Merk
Ara
Categorie
Pumps
kleur
Blauw
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Leer
materiaal buitenkant
Leer
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
hakhoogte (in cm)
3,5
Al zes decennia lang staat Ara voor veelzijdige schoenmode van topkwaliteit, waarbij mooi design wordt gecombineerd met perfecte pasvorm. Ara heeft productie- en verkoopvestigingen over de hele wereld. Samen met Ara's trendscouts in de internationale metropolen van de wereld zorgen zij ervoor dat iedere collectie de wensen en ideeën van de klant weerspiegelt. Ara biedt binnen haar collectie verschillende modellen met een breedtemaat aan. Veel Ara schoenen hebben daarbij een uitneembare zool. Zo is er voor elke voet een passende, elegante schoen!
Ara

Laden..