Ara Roma Plateau
Ara Roma Plateau

Hoge sneakers

Ara Roma Plateau Hoge sneakers - zwart

149,99
v.a. 134,99
Kies je maat
37
37,5
38
38,5
39
40
41
41,5
42 laatste!
43 uitverkocht
Ontvang melding
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Ara Roma Plateau
Artikelnummer 1241104740-10

Ara Roma Plateau dames sneaker

Ben je op zoek naar comfort? Zoek dan niet verder en ga voor de sneakers van Ara. Comfort en stijl worden goed gecombineerd, waardoor de collectie makkelijk te dragen is.

Uigevoerd in glanzend lakleer. Dit geeft het casual model een mooie look geeft. De rits over de wreef zorgt voor een makkelijke instap.

Gevoerd met zacht badstof van bamboevezels. Deze textielsoort is zacht voor de huid en bevorderd het voetklimaat. Daarnaast heeft het een uitstekende vochtabsorberende werking waardoor de voeten langer fris blijven.

Voorzien van het Ara HighSoft-voetbed van traagschuim. Deze biedt optimale demping en een aangename ondersteuning onder de voetboog tijdens het lopen.

Afgewerkt met een lichtgewicht loopzool van rubber. De zool biedt goede grip en door de flexibiliteit wikkle je de voet makkelijk af.

Dit model is uitgebracht in een H-leest waardoor de sneaker geshcikt is voor de bredere voet.

Artikel
1241104740-10
Merk
Ara
Categorie
Hoge sneakers
kleur
Zwart
pasvorm
Normaal
breedtemaat
Breedte H, bredere voet
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Lakleer
materiaal binnenzool
Textiel
materiaal buitenzool
Rubber
hakhoogte (in cm)
2
schachthoogte (in cm)
9
sluiting
Rits en veter
Al zes decennia lang staat Ara voor veelzijdige schoenmode van topkwaliteit, waarbij mooi design wordt gecombineerd met perfecte pasvorm. Ara heeft productie- en verkoopvestigingen over de hele wereld. Samen met Ara's trendscouts in de internationale metropolen van de wereld zorgen zij ervoor dat iedere collectie de wensen en ideeën van de klant weerspiegelt. Ara biedt binnen haar collectie verschillende modellen met een breedtemaat aan. Veel Ara schoenen hebben daarbij een uitneembare zool. Zo is er voor elke voet een passende, elegante schoen!
Ara

Laden..