Bama Universal Protector
Bama Universal Protector

Schoenverzorging

Bama Universal Protector Schoenverzorging

13,25
v.a. 13,25
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Bama Universal Protector
Artikelnummer 91110300-01

Bama Universal Protector

Geschikt voor alle kleuren en materialen.

De spray beschermt tegen water en vuil. Behandel de schoen regelmatig met deze water- en vuilafstotenden spray. Advies: één keer in de drie weken.

Voor gebruik eerst het stof en vuil verwijderen van het oppervlakte. Schud de spray voor gebruik. Spuit gelijkmatig van een afstand van 20 cm in een dunne laag over het materiaal. Laat dan de schoen 10 minuten drogen.

Let op! dit artikel mag niet worden geruild/geretourneerd.

Spuitbus van 300 ml.

Artikel
91110300-01
Merk
Categorie
Schoenverzorging
Als je op zoek bent naar producten om je schoenen te onderhouden, zit je bij Bama goed. Dit merk, opgericht in 1914 in Duitsland, heeft als voornaamste doel om schoenen langer mee te laten gaan. Hun belangrijkste visie is dan ook om de levensduur van schoenen te verlengen. Met een breed scala aan producten zorgt Bama ervoor dat jouw favoriete paar langer mooi blijft. Bovendien bieden ze verschillende inlegzolen aan die ervoor zorgen dat je schoenen perfect zitten en je de hele dag comfortabel kunt lopen. Of je nu je schoenen wilt beschermen tegen water, leer wilt voeden, ze fris wilt houden of hun levensduur wilt verlengen, Bama heeft alles wat je nodig hebt.
Bama

Laden..