Bama Whitener
Bama Whitener

Schoenverzorging

Bama Whitener Schoenverzorging

10,95
v.a. 10,95
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Bama Whitener
Artikelnummer 91112100-20

Bama Whitener

Geschikt voor gebruik op alle witte schoenen.

Herstelt de witte kleur van je schoen. Door de hoge concentratie kleurstoffen heeft de whitener een zeer goed dekkende kracht.

Voor gebruik eerst het stof en vuil verwijderen van het oppervlakte. Schud de flacon voor gebruik. Breng het product aan en laat het volledig opdrogen. Indien nodig wrijf het product uit met een zachte doek.

Let op! dit artikel mag niet worden geruild/geretourneerd.

Flacon van 100 ml.

Artikel
91112100-20
Merk
Categorie
Schoenverzorging
Als je op zoek bent naar producten om je schoenen te onderhouden, zit je bij Bama goed. Dit merk, opgericht in 1914 in Duitsland, heeft als voornaamste doel om schoenen langer mee te laten gaan. Hun belangrijkste visie is dan ook om de levensduur van schoenen te verlengen. Met een breed scala aan producten zorgt Bama ervoor dat jouw favoriete paar langer mooi blijft. Bovendien bieden ze verschillende inlegzolen aan die ervoor zorgen dat je schoenen perfect zitten en je de hele dag comfortabel kunt lopen. Of je nu je schoenen wilt beschermen tegen water, leer wilt voeden, ze fris wilt houden of hun levensduur wilt verlengen, Bama heeft alles wat je nodig hebt.
Bama

Laden..