Birkenstock Boston Suede
Birkenstock Boston Suede

Instapschoenen

Birkenstock Boston Suede Instapschoenen - blauw

149,99
v.a. 149,99
Kleur: blauw
Kies je maat
36
37
38
39
40
41
42
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Birkenstock Boston Suede
Artikelnummer 1278100330-54

Bitkenstock Boston Suede dames clog

Loop helemaal mee met de trend met deze clogs van Birkenstock.

Vervaardigd van soepel suède van hoge kwaliteit. Met het riempje kun je de pasvorm iets aanpassen om de clog steviger om je voet te doen.

Gevoerd met leer wat door het ademend vermogen en goede vocht- en warmteregulatie zorgt voor een gezond voetklimaat en de clog langer fris houdt.

Voorzien van Birkenstock's anatomische gevormd voetbed die ondersteuning biedt aan de voetboog. De diepe hielkap houdt de voet goed op zijn plek waardoor het voetbed beter tot zijn recht komt. Dankzij het Soft-voetbed ervaar je meer comfort en demping tijdens het lopen.

Afgewerkt met een kurken tussenzool en EVA-loopzool. Deze bieden een fijne schokabsorptie en zorgen er voor dat je de hele dag comfortabel rond loopt.

Artikel
1278100330-54
Merk
Categorie
Instapschoenen
kleur
Blauw
pasvorm
Smal
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Suede
materiaal buitenkant
Suede
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Gesp
De ergonomische vorm van het Birkenstock-voetbed maakt het mogelijk de lichaamslast gelijkmatig over het gehele voetoppervlak te verdelen. De voeten worden in hun natuurlijke vorm gehouden en de loopbeweging wordt bij iedere stap ondersteund. Het voetbed zorgt daarnaast voor een verhoogde doorbloeding van uw voeten en kuiten. Birkenstock maakt al generaties lang orthopedisch verantwoorde schoenen en het merk gebruikt de natuur als basis voor al hun ontwerpen. Om ook wat terug te geven aan de natuur kiest Birkenstock ervoor om gebruik te maken van milieuvriendelijke productie en materiaalkeuzes die bij dragen bij de bescherming van natuur en millieu. Birkenstock is verkrijgbaar in vele verschillende breedte en lengtematen.
Birkenstock

Laden..