Dr. Martens Adrian
Dr. Martens Adrian

Mocassins & loafers

Dr. Martens Adrian Mocassins & loafers - beige

189,99
v.a. 170,99
Kies je maat
40 laatste!
41
42
43
44
45
46 laatste!
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Dr. Martens Adrian
Artikelnummer 1122101420-71

Dr. Martens Adrian heren loafer

De klassieke loafer uit de jaren 70 heeft zijn weerga nog niet gevonden. Nog steeds is dit model een favoriet bij Dr. Martens fans. Ga jij er dit keer ook voor?

Vervaardigd uit een combinatie van hoog kwaliteitssuède en nubuck. Het materiaal is heerlijk soepel en zal binnen no time comfortabel om de voet zitten.

Gevoerd met suède wat niet alleen heerlijk aanvoelt, maar ook bevorderend is voor het voetklimaat door zijn ademende werking.

Bevat een licht dempend voetbed van kurk. Kurk heeft een goede warmte- en vochtregulatie waardoor de loafers langer fris blijven.

Door de Air Cushion-zool van Dr. Martens worden schokken opgevangen en verdeeld. Hierdoor loop je de hele dag comfortabel rond in je nieuwe loafers.

De loopzool van Dr. Martens worden volgens de Good Year-standaard met dubbele stiksels en een warmtelas bevestigd aan de schoen.

Artikel
1122101420-71
Merk
Categorie
Mocassins & loafers
kleur
Beige
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Suede
materiaal buitenkant
Nubuck en suede
materiaal binnenzool
Kurk
materiaal buitenzool
Rubber
duurzaamheid
Duurzamer productieproces
Dr Martens bestaat al ruim 50 jaar en werd oorspronkelijk gebruikt als orthopedische schoen. Diverse aanpassingen verder werd de laars lichter, steviger en draagbaarder: maar nog altijd voorzien van het welbekende comfort van de AirWair loopzool. Hierdoor werden de boots razend populair bij de arbeidersklasse en later bij de punk- en grungemovements. Tegenwoordig heeft ook de fashionwereld de laars omarmd en zijn ze veelvuldig terug te vinden in het straatbeeld en op festivals!
Dr. Martens

Laden..