Ecco Emea
Ecco Emea

Schoudertas

Omschrijving Ecco Emea
Artikelnummer 72311410-54

Ecco Emea dames schoudertas

Is pastel ook jouw favoriet voor het voorjaar? Deze kleine tas van Ecco biedt veel opbergruimte!

De dames schoudertas is uitgevoerd in hoogwaardig kwaliteit soepel leer en sluit met een ritssluiting. Het ruime hoofdvak heeft ook een klein steekvakje en een vakje dat sluit met een ritssluiting. De achterkant van de tas heeft een steekvak voor kleine items waar je snel bij wilt zijn.

De schouderband is verstelbaar en voorzien van speelse rondjes die ook comfortabel zijn voor de schouder.

De onderkant van de tas is voorzien van beschermingsnoppen zodat je tas aan de onderkant niet snel beschadigd zal raken.

Afmetingen:21 x 14 8

Artikel
72311410-54
Merk
Categorie
Schoudertas
kleur
Blauw
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Leer
ECCO is in 1963 opgericht in Denemarken al en jaren één van de grootste merken in de schoenenbranche. Van outdoor tot gekleed is ECCO van alle markten thuis. Zij zijn trots op hun Deense nalatenschap en staan voor vakmanschap en innovatie. De schoenen van Ecco zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn van alle gemakken voorzien. Met hun eigen leerlooierijen is ECCO de enige grote schoenenfabrikant die het gehele productieproces in eigen hand heeft. Met verantwoorde productiemethodes zetten zij een grote stap vooruit naar een groenere toekomst. De nieuwste technologieën bieden daarnaast een nieuwe ervaring van wat een schoen hoort te zijn. Zo staat de ontwikkeling naar de perfecte schoen bij ECCO nooit stil.
Ecco

Laden..