Ecco Soft 7
Ecco Soft 7

Lage sneakers

Ecco Soft 7 Lage sneakers - grijs

149,99
v.a. 149,99
Kleur: grijs
Kies je maat
36 laatste!
37 uitverkocht
Ontvang melding
38
39
40
41
42
43
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Ecco Soft 7
Artikelnummer 21101820-14

Ecco Soft 7 dames sneaker

Sneakers zijn comfortabel, praktisch en super gemakkelijk te combineren. Geen wonder dat bijna iedereen inmiddels wel een paar Ecco Soft in de kast heeft staan.

Uitgevoerd in nubuckleer uit Ecco's eigen leerlooierijen waar de duurzame DriTan-technologie gebruikt wordt. Deze leersoort is zeer soepel en vormt zich snel om de voet.

Gevoerd met een combinatie van leer en textiel voor een fijn draagcomfort. De ECCO Comfort Fibre System-technologie zorgt ervoor dat je voeten fris en koel blijven.

Bevat een leren voetbed dat bij uitname plaats maakt voor een pasvorm voor de bredere voet. Door de anatomische gevormde tussenzool biedt deze sneaker ook perfecte steun.

Afgewerkt met een schokdempende PU-zool voor extra verlichting de hele dag door. De rubberen loopzool is voorzien van een noppen-profiel voor betere grip.

Artikel
21101820-14
Merk
Categorie
Lage sneakers
kleur
Grijs
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Synthetisch
materiaal buitenkant
Nubuck
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Veter
duurzaamheid
Duurzamer productieproces
ECCO is in 1963 opgericht in Denemarken al en jaren één van de grootste merken in de schoenenbranche. Van outdoor tot gekleed is ECCO van alle markten thuis. Zij zijn trots op hun Deense nalatenschap en staan voor vakmanschap en innovatie. De schoenen van Ecco zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn van alle gemakken voorzien. Met hun eigen leerlooierijen is ECCO de enige grote schoenenfabrikant die het gehele productieproces in eigen hand heeft. Met verantwoorde productiemethodes zetten zij een grote stap vooruit naar een groenere toekomst. De nieuwste technologieën bieden daarnaast een nieuwe ervaring van wat een schoen hoort te zijn. Zo staat de ontwikkeling naar de perfecte schoen bij ECCO nooit stil.
Ecco

Laden..