Giorgio
Giorgio

Lage sneakers

Giorgio Lage sneakers - groen

199,99
v.a. 179,99
Kies je maat
40 uitverkocht
Ontvang melding
41
42
43
44
45
46 laatste!
Vind jouw schoenmaat
Morgen vóór 23.00u besteld, dinsdag in huis
Omschrijving Giorgio
Artikelnummer 1111114730-80

Giorgio heren sneaker

De schoenen van Giorgio zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit maakt deze leuke veterschoen met mocassin-details een echte luxe-design schoen.

Vervaardigd uit soepel suède van hoge kwaliteit. Deze leersoort kenmerkt zich door zijn flexibiliteit waardoor de schoen zich goed om de voet vormt voor de ideale pasvorm.

Gevoerd met leer dat door zijn ademende eigenschap bevorderend is voor het voetklimaat. De voeten blijven door de warmteregulatie koel en droog.

Voorzien van een leren voetbed. Door de EVA-laag heeft de schoen een uitstekende demping waardoor je de hele dag comfortabel loopt.

Door het uitneembare voetbed kunnen eigen steunzolen zonder problemen gebruikte worden of biedt het de mogelijkheid om de schoenen goed te ventileren.

Afgewerkt met een met een trendy elevated loopzool. De zool is gemaakt van rubber en biedt goede grip en stabiliteit.

Artikel
1111114730-80
Merk
Categorie
Lage sneakers
kleur
Groen
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Leer
materiaal buitenkant
Suede
materiaal binnenzool
Rubber
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Veter
Giorgio is een Italiaans merk dat zich specialiseert in nette schoenen, loafers, laarzen en sneakers. Het merk is opgericht in 1958 en maakt sindsdien stijlvolle en kwalitatieve schoenen. Giorgio gebruikt traditionele productietechnieken en besteedt veel aandacht aan de details en afwerking van elke schoen. Dit resulteert in stijlvolle schoenen met een perfecte pasvorm en hoogwaardige afwerking. Of je nu op zoek bent naar een formele schoen voor op kantoor of een casual sneaker voor in het weekend, Giorgio biedt voor elke gelegenheid een passende schoen.
Giorgio

Laden..