INYATI Lure Crossbody
INYATI Lure Crossbody

Tas

INYATI Lure Crossbody Tas - paars

89,99
v.a. 69,99
Kleur: paars
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving INYATI Lure Crossbody
Artikelnummer 3201100150-33

Inyati Lure Crossbody dames schoudertas

Deze tas van het merk Inyati fleurt je outfit in het voorjaar helemaal op. De tas heeft een stijlvolle uitstraling die goed past bij de feestelijke sfeer van een bruiloft.

Geheel uitgevoerd in imitatieleer met een minimalistisch design. De tas wordt geleverd met twee verschillende hengsels, zo kun je je eigen look maken.

Het materiaal wordt volledig vegan geproduceerd en op waterbesparende wijze.

De tas bestaat uit twee vakken en heeft een afneembare schouderband.

Afmetingen: 22x15x7cm.

De producten van Inyati zijn op een duurzame manier geproduceerd en hebben het officiële keurmerk voor vegan. Daarnaast gebruiken ze voor hun producten gerecyclede materialen.

Artikel
3201100150-33
Merk
Categorie
Tas
kleur
Paars
voering
Kunstleder
materiaal buitenkant
Kunstleder
sluiting
Magnetisch
duurzaamheid
Duurzamer productieproces, gemaakt met gerecycled materiaal en vegan
Inyati is een veganistisch tassenmerk dat duurzaamheid en diervriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Het merk biedt mode die aansluit bij de huidige trends en altijd zeer stijlvol is, maar toch draagbaar blijft. De tassen van Inyati zijn geschikt voor elke gelegenheid, of het nu gaat om stoere rugtassen, chique clutches of klassieke shoppers. Het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit en heeft een ruime collectie van diverse modellen. Met een tas van Inyati maak je niet alleen een duurzame keuze, maar ook een modieuze en verantwoorde keuze.

Laden..