Lacoste Neo
Lacoste Neo

Dad Sneakers

Lacoste Neo Dad Sneakers - beige

129,99
v.a. 99,99
Kleur: beige
Kies je maat
40 laatste!
41 laatste!
42 uitverkocht
Ontvang melding
43 laatste!
44 uitverkocht
Ontvang melding
45
46 uitverkocht
Ontvang melding
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 22.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Lacoste Neo
Artikelnummer 11207381-79

Lacoste Neo heren sneaker

Deze sneaker van Lacoste is een echte eyecatcher. De sneaker is geïnspireerd op de retro runnershoes, maar is ook nu helemaal bij de tijd. Draag de sneaker naar een festival voor een unieke look.

Uitgevoerd in leer, suede en mesh-textiel. Door het mesh op de neus en zijkanten kan warmte makkelijk ontsnappen.

Gevoerd met zacht badstof. Deze textielsoort heeft een uitstekende vochtabsorberende werking waardoor de schoen droog en fris blijft. De hoge, gewatteerde hielkap biedt daarnaast een goedzittende pasvorm en veel comfort.

Voorzien van een Ortholite-voetbed met textielen upper wat langdurige demping en een goede doorademing van de schoen biedt.

De rubberen loopzool heeft een grof profiel. Samen met de anti-slip insets geeft deze sneaker je perfecte grip en stabiliteit.

Artikel
11207381-79
Merk
Categorie
Dad Sneakers
kleur
Beige
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Leer, suede en textiel
materiaal binnenzool
Textiel
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Veter
Lacoste is niet alleen bekend om zijn modieuze kleding, maar biedt ook een uitgebreide collectie schoenen voor zowel mannen als vrouwen. Het merk biedt een breed scala aan verschillende stijlen, van sneakers en bootschoenen tot slippers en sandalen. De schoenen zijn ontworpen met aandacht voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer, suède en canvas. Het iconische krokodillenlogo van Lacoste is ook op de schoenen te vinden en staat symbool voor kwaliteit en stijl. Of je nu op zoek bent naar een casual of elegante look, Lacoste heeft voor iedereen een passend paar schoenen.
Lacoste

Laden..