Reebok Glide
Reebok Glide

Lage sneakers

Reebok Glide Lage sneakers - wit

79,99
v.a. 71,99
Kies je maat
36
37
38
39
40
41 uitverkocht
Ontvang melding
42 laatste!
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Reebok Glide
Artikelnummer 1211108650-20

Reebok Glide dames sneaker

Een nieuwe toevoeging aan onze collectie, Reebok. De sneakers

Uitgevoerd in een combinatie van duraleer wat gemaakt is van leersnippers en imitatieleer. De schoen is voorzien van een textielen tong en perforatie op de neus voor een betere doorademing.

Gevoerd met comfortabel textiel. De dikke wattering in de hiekap zorgt voor een zeerf fijn draaggevoel en voorkomt irritatie.

Bevat een Memoryfoam Ortholite-voetbed. Deze staat voor optimale demping en een goede vocht- en warmteregulatie voor een beter voetklimaat.

Afgewerkt met een sportieve rubberen loopzool die grip- en slijtvast is. De opstaande neus helpt bij het afwikkelen van de voet bij iedere stap.

Artikel
1211108650-20
Merk
Categorie
Lage sneakers
kleur
Wit
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Kunstleder
materiaal binnenzool
Textiel
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Veter
duurzaamheid
Gemaakt met gerecycled materiaal
Het van oorsprong Britse bedrijf begon in 1895 in Lancashire met het produceren van (sport)schoenen en is niet meer gestopt. Zij staan bekend om de uitvinding van de spikes in 1900 die hun stempel hebben gedrukt op de hedendaagse sportwereld. Reebok haalt vandaag de dag zijn ontwerpen en technieken nog altijd uit de sportwereld en vertaald deze naar comfortabele schoenen voor dagelijks gebruik. Dit heeft geleid tot een collectie vol comfy sneakers die geliefd is bij jong en oud.
Reebok

Laden..