Rehab Pozato Dots
Rehab Pozato Dots

Lage nette schoenen

Rehab Pozato Dots Lage nette schoenen - beige

169,99
v.a. 169,99
Kleur: beige
Kies je maat
40
41
42
43
44
45
46
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Rehab Pozato Dots
Artikelnummer 11303230-71

Rehab Pozato Dots heren veterschoen

Deze heren schoen van Rehab heeft een nette uitstraling en is perfect voor formele gelegenheden, zoals een bruiloft bijvoorbeeld.

Uitgevoerd in leer en suede, wat zorgt voor een stijlvolle en duurzame uitstraling. Het leer wordt op verantwoorde wijze geproduceerd zodat de natuur minder belast wordt.

Gevoerd met leer dat met zijn ademend vermogen zorgt voor een goede vochtregulatie waardoor de schoen langer fris blijft.

Voorzien van een ademend en antibacterieel leren voetbed wat bevorderend is voor het voetklimaat. Het voetbed is uitneembaar waardoor deze schoen ook geschikt is voor steunzolen.

De rubberen loopzool heeft een licht profiel en zorgt voor een goede grip. De zool is bovendien gemaakt van gerecycled rubber wat voor een duurzamer productie proces zorgt.

Artikel
11303230-71
Merk
Categorie
Lage nette schoenen
kleur
Beige
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Leer
materiaal buitenkant
Leer en suede
materiaal binnenzool
Textiel
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Veter
duurzaamheid
Duurzamer productieproces en gemaakt met gerecycled materiaal
Rehab is een uniek schoenenmerk dat originele en inspirerende schoenen creëert. De schoenen hebben dan ook altijd een leuke, vrolijke twist. Ben jij fan van mode en hou je van hoge kwaliteit schoenen? Dan zijn de Rehab schoenen zeker iets voor jou. Doordat de schoenen handgemaakt worden ben je van de beste pasvorm en veel loopplezier verzekerd.
Rehab

Laden..