Ted Baker Delphia
Ted Baker Delphia

Schoudertas

Ted Baker Delphia Schoudertas - wit

179,99
v.a. 149,99
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Ted Baker Delphia
Artikelnummer 71344110-22

Ted Baker Delphia dames schoudertas

In deze handige tas kan je al je favoriete goodies met gemak kwijt.

Uitgevoerd in leer, met de aanschaf van deze tas draag je bij aan een meer verantwoorde leerproductie via de Leather Working Group.

Sluit door middel van een ritssluiting. Zitten twee afneembare hengsels bij de tas. Een witte leren band en een zwarte textielen met gouddraad.

Bevat een groot binnenvak en een kleiner vakje die met een ritssluiting sluit.

Afmetingen: 24 cm x 16cm x 7 cm

Artikel
71344110-22
Merk
Categorie
Schoudertas
kleur
Wit
voering
Leer en textiel
materiaal buitenkant
Leer
sluiting
Rits
duurzaamheid
Duurzamer productieproces
Ted Baker is een Brits modebedrijf dat werd opgericht in 1988 in Glasgow, Schotland. De inspiratie voor de merknaam kwam van oprichter Ray Kelvin, die Ted Baker bedacht als een alter ego voor de ideale man, die sportief, ambitieus en natuurlijk stijlvol is. Ted Baker onderscheidt zich van andere moderetailers met een uitgesproken merkidentiteit. Dit wordt gekenmerkt door ‘Ted’ zelf, die een personificatie is van het eigenzinnige en uitgesproken Britse imago van het merk. Van origine was Ted Baker een merk voor mannen, vooral gericht op kleding. In de laatste paar jaren focussen ze zich echter ook op dames, en met name accessoires. De tassencollectie van Ted Baker voor dames is misschien wel een van hun meest kenmerkende product klasse. In onze collectie vind je veel van de meest populaire modellen, zoals de iconische Ted Baker tote bag. Maar daar houdt het niet op, ook trendy en chique schoudertassen of portemonnees kun je van dit merk terugvinden in onze collectie.
Ted Baker

Laden..