Ted Baker Liberta
Ted Baker Liberta

Tas

Ted Baker Liberta Tas - zilver

124,99
v.a. 99,99
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Ted Baker Liberta
Artikelnummer 71341510-92

Ted Baker Liberta dames schoudertas

Schoudertas en clutch in één. Deze tas uit onze Ted Baker-collectie is perfect voor en feestje, bruiloft of een avondje uit.

Uitgevoerd in lakleer.

Gevoerd met een combinatie van canvas en leer.

De portomonnee bestaat uit twee vakken waarvan één met een rits afgesloten kan worden. Daarnaast is er voldoende ruimte voor pasjes.

Door de schakelketting los te maken fungeert deze schoudertas ook als een chique clutch.

Afmetingen: 19x10x3,5 cm.

Artikel
71341510-92
Merk
Categorie
Tas
kleur
Zilver
voering
Canvas en leer
materiaal buitenkant
Lakleer
sluiting
Magnetisch en rits
Ted Baker is een Brits modebedrijf dat werd opgericht in 1988 in Glasgow, Schotland. De inspiratie voor de merknaam kwam van oprichter Ray Kelvin, die Ted Baker bedacht als een alter ego voor de ideale man, die sportief, ambitieus en natuurlijk stijlvol is. Ted Baker onderscheidt zich van andere moderetailers met een uitgesproken merkidentiteit. Dit wordt gekenmerkt door ‘Ted’ zelf, die een personificatie is van het eigenzinnige en uitgesproken Britse imago van het merk. Van origine was Ted Baker een merk voor mannen, vooral gericht op kleding. In de laatste paar jaren focussen ze zich echter ook op dames, en met name accessoires. De tassencollectie van Ted Baker voor dames is misschien wel een van hun meest kenmerkende product klasse. In onze collectie vind je veel van de meest populaire modellen, zoals de iconische Ted Baker tote bag. Maar daar houdt het niet op, ook trendy en chique schoudertassen of portemonnees kun je van dit merk terugvinden in onze collectie.
Ted Baker

Laden..