Tommy Hilfiger Jacobs
Tommy Hilfiger Jacobs

Hoge sneakers

Tommy Hilfiger Jacobs Hoge sneakers - wit

89,99
v.a. 71,99
Kies je maat
32
33
34
35
36
37
38
39
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Tommy Hilfiger Jacobs
Artikelnummer 1441100150-20

Tommy Hilfiger Jacobs jongens sneaker

Deze sneaker van Tommy Hilfiger is een stijlvolle en trendy schoen die speciaal is ontworpen voor jongens. Met zijn sportieve uitstraling en kenmerkende Tommy Hilfiger-details is deze sneaker een populaire keuze onder vele.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van textiel en kunstleder. Dit zorgt voor duurzaamheid en geeft de sneaker een nette en verzorgde uitstraling.

De binnenzijde van de schoen is gevoerd met zacht materiaal, waardoor het comfortabel aanvoelt en wrijving wordt verminderd.

Het voetbed is goed gevormd en biedt demping en ondersteuning tijdens het lopen en rennen.

De zool van de sneaker is stevig en duurzaam. Het biedt goede grip en tractie, waardoor jongens zich gemakkelijk kunnen bewegen en spelen zonder zorgen.

Artikel
1441100150-20
Merk
Categorie
Hoge sneakers
kleur
Wit
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Kunstleder en textiel
materiaal binnenzool
Textiel
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Veter
Tommy Hilfiger werd in 1985 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot één van ’s werelds grootste lifestyle merken. Tommy Hilfiger staat internationaal bekend om de klassieke Amerikaanse ‘cool style’ en biedt premium styling en kwaliteit onder de merken Tommy Hilfiger en Tommy Jeans met diverse collecties. Het aanbod onder het merk Tommy Jeans bij Nelson bestaat uit zowel dames- als herenschoenen van de beste kwaliteit. Bekijk het aanbod sneakers, enkellaarsjes, sandalen en meer!
Tommy Hilfiger

Laden..