Unisa Dalcy
Unisa Dalcy

Mocassins & loafers

Unisa Dalcy Mocassins & loafers - roze

119,99
v.a. 119,99
Kleur: roze
Kies je maat
36
37
38
39
40
41 laatste!
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Unisa Dalcy
Artikelnummer 1224103530-37

Unisa Dalcy dames loafer

Deze prachtige loafer geeft elke outfit klasse en stijl. Draag hem formeel of casual, met de loafer kun je alle kanten op.

Vervaardigd van superzacht suède van hoge kwaliteit. Deze leersoort vormt zich snel en pijnloos om de voet voor de ideale pasvorm.

Gevoerd met verkoelend canvas voor een hoog draagcomfort. Zo kun je de hele dag genieten van je nieuwe loafers.

Voorzien van een leren voetbed wat met zijn ademend vermogen voor een gezond en cool voetklimaat zorgt. Dit houdt de voeten en schoenen langer fris. Het voetbed biedt daarnaast een lichte demping tijdens het lopen.

Afgewerkt met een rubberen loopzool met elegant hakje van 2 cm.

Artikel
1224103530-37
Merk
Categorie
Mocassins & loafers
kleur
Roze
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Canvas
materiaal buitenkant
Suede
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
Unisa is een Spaans schoenenmerk dat bekend staat om het combineren van high fashion met comfort. Het merk is gespecialiseerd in dames schoenen en biedt een breed scala aan modellen, van pumps en sandalen tot laarzen en sneakers. Unisa streeft naar tijdloze ontwerpen die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en die de trends van het seizoen volgen. Of je nu op zoek bent naar een paar schoenen voor een speciale gelegenheid of voor dagelijks gebruik, Unisa heeft voor elk wat wils. Bovendien is het merk toegewijd aan duurzaamheid en milieubewustzijn, wat betekent dat je met een gerust hart kunt investeren in een paar Unisa schoenen.
Unisa

Laden..