Unisa Tola
Unisa Tola

Pumps

Unisa Tola Pumps - roze

119,99
v.a. 99,99
Kleur: roze
Kies je maat
36 laatste!
37
38
39 uitverkocht
Ontvang melding
40
41 laatste!
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Unisa Tola
Artikelnummer 1237100130-38

Unisa Tola dames pump

Deze pump van Unisa heeft een chique uiterlijk waardoor je deze pump makkelijk kan stijlen onder dagelijkse outfits maar ook onder feestelijke outfits, zoals een bruiloft.

Uitgevoerd in hoog kwaliteitssuède. Dit prachtige materiaal geeft een klassieke elagantie en vormt zich fijn om de voet.

Gevoerd met leer wat met het ademend vermogen bevorderend is voor het voetklimaat en zo de pumps en voeten langer fris houdt.

Voorzien van een leren voetbed met demping over de lengte van de voet wat het draagcomfort verhoogd en jouw comfortabel de dag door brengt.

Afgewerkt met rubberen loopzool met vierkante hak. Deze feature geeft de pump een opvallend karakter.

Perfect voor wedding season!

Artikel
1237100130-38
Merk
Categorie
Pumps
kleur
Roze
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Leer
materiaal buitenkant
Suede
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
hakhoogte (in cm)
8,5
duurzaamheid
Duurzamer productieproces
Unisa is een Spaans schoenenmerk dat bekend staat om het combineren van high fashion met comfort. Het merk is gespecialiseerd in dames schoenen en biedt een breed scala aan modellen, van pumps en sandalen tot laarzen en sneakers. Unisa streeft naar tijdloze ontwerpen die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en die de trends van het seizoen volgen. Of je nu op zoek bent naar een paar schoenen voor een speciale gelegenheid of voor dagelijks gebruik, Unisa heeft voor elk wat wils. Bovendien is het merk toegewijd aan duurzaamheid en milieubewustzijn, wat betekent dat je met een gerust hart kunt investeren in een paar Unisa schoenen.
Unisa
Bekijk meer

Laden..