Birkenstock Arizona Big Buckle
Birkenstock Arizona Big Buckle

Sandalen

Birkenstock Arizona Big Buckle Sandalen - bruin

109,99
v.a. 109,99
Kleur: bruin
Kies je maat
36
37
38
39
40
41
42 uitverkocht
Ontvang melding
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Birkenstock Arizona Big Buckle
Artikelnummer 1276102050-64

Birkenstock Arizona Big Buckle dames sandaal

De Big Buckles zijn terug. Deze stijlvolle variant van het beroemde sandalen merk is een echte bestseller.

Uitgevoerd in vilt met een imitatieleren upper met stijlvolle metallic coating. De stars of the show zijn natuurlijk de grote gespen waarmee je de pasvorm kunt aanpassen naar jouw voet.

Bevat een anatomisch gevormd voetbed wat de voeten uitstekende ondersteuning biedt waardoor je de hele dag comfortabel op deze sandalen loopt. De voeten blijven ook nog eens koel door de suède bovenlaag.

Door de kurken tussenzool heeft de sandaal ook een goede vochtregulatie. De diepe hielkuip houdt de voet op zijn plek waardoor het ondersteunende voetbed optimaal tot zijn recht komt.

Afgewerkt met een EVA-loopzool die voldoende demping en stevigheid biedt.

Artikel
1276102050-64
Merk
Categorie
Sandalen
kleur
Bruin
pasvorm
Groot
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Kunstleder
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Gesp
De ergonomische vorm van het Birkenstock-voetbed maakt het mogelijk de lichaamslast gelijkmatig over het gehele voetoppervlak te verdelen. De voeten worden in hun natuurlijke vorm gehouden en de loopbeweging wordt bij iedere stap ondersteund. Het voetbed zorgt daarnaast voor een verhoogde doorbloeding van uw voeten en kuiten. Birkenstock maakt al generaties lang orthopedisch verantwoorde schoenen en het merk gebruikt de natuur als basis voor al hun ontwerpen. Om ook wat terug te geven aan de natuur kiest Birkenstock ervoor om gebruik te maken van milieuvriendelijke productie en materiaalkeuzes die bij dragen bij de bescherming van natuur en millieu. Birkenstock is verkrijgbaar in vele verschillende breedte en lengtematen.
Birkenstock
Bekijk meer

Laden..