Imac Hank
Imac Hank

Veterschoenen

Imac Hank Veterschoenen - bruin

99,99
v.a. 89,99
Kleur: bruin
Kies je maat
39 laatste!
40
41 laatste!
42
43
44
45 laatste!
46
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Imac Hank
Artikelnummer 1111106010-60

Imac Hank heren veterschoen

Ervaar optimaal comfort met de schoenen van het nieuwe Italiaanse merk Imac.

Uitgevoerd in gewaxt leer dat de schoen een robuust uiterlijk geeft.

Gevoerd met comfortabel fleece-stof dat een aangenaam draaggevoel biedt. Door de ImacTex is de schoen goed bestand tegen water en vuil.

Voorzien van een uitneembaar foam-voetbed met leren bekleding. Met het ademend vermogen van leer behoudt je een goed voetklimaat en blijven de voeten op aangename temperatuur.

Afgewerkt met een rubberen loopzool met grof profiel. Met de Shock Absorb-technologie worden de schokken opgevangen en worden de gewrichten ontlast. Zo zijn vermoeide voeten verledentijd.

Dit model is uitgebracht in een bredere pasvorm.

Artikel
1111106010-60
Merk
Categorie
Veterschoenen
kleur
Bruin
pasvorm
Breed
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Gevet nubuck
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Veter
Imac is een vooraanstaand merk in de wereld van comfortabele en stijlvolle schoenen. Het verhaal van Imac begon met het streven naar comfort en kwaliteit. Het merk is ontstaan uit de behoefte om schoenen te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een hoog niveau van comfort bieden voor dagelijks gebruik. Imac schoenen zijn ontworpen met het oog op ergonomie en ondersteuning, waardoor ze ideaal zijn voor mensen die op zoek zijn naar schoeisel dat hun voeten gezond houdt. Door de jaren heen heeft Imac zich gevestigd als een betrouwbare keuze voor mensen die waarde hechten aan comfort, duurzaamheid en design. Met een uitgebreide collectie schoenen, variërend van sneakers en instappers tot laarzen en sandalen, biedt Imac voor elk wat wils.
Imac

Laden..