Pikolinos Tarifa
Pikolinos Tarifa

Slippers

Pikolinos Tarifa Slippers - cognac

109,99
v.a. 109,99
Kies je maat
39
40
41 laatste!
42
43
44
45
46
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.00u besteld, morgen in huis
Omschrijving Pikolinos Tarifa
Artikelnummer 17131212-63

Pikolinos Tarifa heren slipper

Voor de warme dagen is deze slipper van het Spaanse merk Pikolinos onmisbaar.

Vervaardigd uit verantwoord geproduceerd leer zonder chroom. Pikolinos is aangesloten bij de Leather Working Group en ondersteunt de verantwoorde productie van leer.

Gevoerd met zacht leer dat zich makkelijk om de voet vormt en de ideale pasvorm creëert.

Voorzien van een leren voetbed dat voor een goede vocht- en warmteregulatie zorgt. Hierdoor blijft de slipper ook langer fris.

Afgewerkt met een stevige gripvaste loopzool van rubber. Door de goede grip loop je met deze slippers de hele dag comfortabel.

Artikel
17131212-63
Merk
Categorie
Slippers
kleur
Cognac
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Leer
materiaal buitenkant
Leer
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
duurzaamheid
Duurzamer productieproces
Pikolinos schoenen is in 1984 opgericht. Pikolinos is een merk met veel persoonlijkheid. Pikolinos is gebaseerd op de mediterrane levensstijl, met zijn lichte kleuren en zachte en relaxte karakter. De exclusiviteit van het merk Pikolinos wordt gewaarborgd in het productieproces van elk model: nieuwe technieken maken het mogelijk de schoenen een hoogwaardige kwaliteit te geven en het dragen van Pikolinos wordt hiermee een onvergetelijke ervaring. Het leer waar de schoenen van gemaakt zijn is zorgvuldig geselecteerd door Pikolinos in een apart proces en is onderworpen aan complexe bewerkingsprocessen. Het leer dat gebruikt wordt, wordt enkel natuurlijk behandeld zodat het zacht blijft. De lijnen van de Pikolinos zijn uniek, flexibel en functioneel. Naast de speciale kleuren, die in het ontwerp worden gebruikt, is het slijtageniveau dankzij de hoge kwaliteit minimaal.
Pikolinos
Bekijk meer

Laden..