Skechers Court Courted
Skechers Court Courted

Lage sneakers

Skechers Court Courted Lage sneakers - wit

89,99
v.a. 80,99
Kleur: wit
Kies je maat
36 uitverkocht
Ontvang melding
37
38
39
40
41
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Skechers Court Courted
Artikelnummer 1210106314-29

Uno Court Courted dames sneaker

Optimaal comfort is alom bekend bij de Uno sneakers van Skechers. Deze nieuwe variant kun je niet aan je voorbij laten gaan.

Uitgevoerd in een combinatie van leer en imitatieleer. De perforatie op de neus zorgt voor een goede doorademing van de sneaker.

Gevoerd met textiel en voorzien van een gewatteerde enkelkraag voor meer comfort.

Bevat een Skechers' Air Cooled Memoryfoam-voetbed voor optimale demping en een goede vocht- en warmteregulatie. Hierdoor behoudt je een goed voetklimaat en blijven de voet langer fris.

Afgewerkt met een gripvaste rubberen loopzool. Dankzij de SkechAir-airbag worden schokken tijdens het lopen opgevangen waardoor vermoeide voeten verledentijd zijn.

Artikel
1210106314-29
Merk
Categorie
Lage sneakers
kleur
Wit
pasvorm
Groot
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Textiel
materiaal buitenkant
Kunstleder en leer
materiaal binnenzool
Textiel
materiaal buitenzool
Rubber
hakhoogte (in cm)
3,5
sluiting
Veter
Al bijna 30 jaar ontwikkelt Skechers producten die bekend staan om hun comfort, innovatie, stijl en kwaliteit. Deze kenmerken vormen de basis van het meest veelzijdige assortiment binnen de markt. Skechers schoenen voldoen aan de wensen van de klant op gebied van footwear voor heren, dames en kinderen wereldwijd. Skechers biedt voor ieder wat wils; van casual lifestyle collecties en een kindercollectie met lampjes tot high performance sportproducten. Deze collecties samen vertegenwoordigen alles waar Skechers voor staat. .
Skechers

Laden..