Timberland Clairemont Way
Timberland Clairemont Way

Sandalen

Timberland Clairemont Way Sandalen - cognac

99,99
v.a. 89,99
Kleur: cognac
Kies je maat
36
37
38
39
40
41
42
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Timberland Clairemont Way
Artikelnummer 1260101611-63

Timberland Clairemont Way dames sandaal

Deze chunky sandaal is perfect voor de zomer wanneer je langs de boulevard loopt of een terrasje pakt in de stad of aan het strand.

Vervaardigd van Premium Timberland volnerfleer. Timberland gebruikt uitsluitend leer wat gecertificeerd is door de Leather Working Group. Zo steunen zij een verantwoorde productie waarbij de natuur minder belast wordt.

De banden zijn afgewerkt met een synthetisch suède binnenkant. Dit materiaal voelt nt als suède zacht aan en zorgt voor een aangenaam draagcomfort.

Voorzien van een OrthoLite-voetbed met synthetisch suède bekleding. Het voetbed biedt langdurige demping en een uitstekende schokabsorptie, zodat je de hele dag door kunt genieten van je nieuwe sandalen.

Afgewerkt met een rubberen loopzool met grof profiel voor optimale grip en stabiliteit.

Artikel
1260101611-63
Merk
Categorie
Sandalen
kleur
Cognac
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Nee
voering
Kunstleder
materiaal buitenkant
Leer
materiaal binnenzool
Kunstleder
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Gesp
duurzaamheid
Duurzamer productieproces
Het Amerikaanse Timberland werd in 1952 opgericht als de ‘Abington Shoe Company’. Later in 1978 werd de naam Timberland gebruikt, omdat dit beter past bij het sportieve, outdoor karakter. Het merk werd dan ook bekend dankzij de iconische 'yellow boot' die nu nog steeds in de collecties is terug te vinden. De collecties van Timberland staan bekend om hun hoge kwaliteit materialen en stevige pasvorm. Hierdoor zijn de schoenen comfortabel genoeg om het hele jaar door te dragen!
Timberland
Bekijk meer

Laden..